Chirurgie dentară

Intervențiile din domeniul chirurgiei dentare reduc considerabil riscul dezvoltării unei anomalii ce ar putea însemna un molar de minte, tumori maligne sau benigne sau accidente la nivelul structurii osoase al structurii maxilo-facială.
Acest tip de intervenții sunt potrivite în cazurile în care complexitatea afecțiunilor sau ale anomaliilor sunt superioare ariei de expertiză a stomatologiei generale.
Consecințele unei igiene dentare precare, o dezvoltare incorectă a danturii, amânarea intervențiilor recomandate de către specialiștii stomatologi sau accidentarea cu efecte negative asupra danturii vă poate aduce în situația în care doar chirurgia dentară vă poate ajuta.

Procedura cea mai des întâlnită

de către experții stomatologi în chirurgie dentară este extracția dentară. Această procedură este absolut necesară din motive igienice, funcționale și estetice, urmată cu o altă intervenție de implant dentar.
Este necesar să menționăm că specialiștii noștri au capacitatea de a face extracția dentară fără durere, cu un disconfort minim. Prin profesionalism și experiență, intervențiile din domeniul chirurgiei dentare au un impact minim asupra cavității bucale, iar procedura în sine are loc doar în condiții de confort și siguranță asigurată.
Pe lângă Intervenția în sine, grupul nostru de specialiști vine în sprijinul dvs pentru a avea o experiență plăcută, cu un impact psihologic minimizat, astfel, pe lângă calitatea asigurată, conexiunea dintre pacient și stomatolog are de asemenea o importanță majoră pe care punem accentul cu fiecare client fidel sau unul nou venit în clinica noastră pentru a putea zâmbi fără durere.