TERMENI ȘI CONDIȚII GDPR

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului [familydentalcareclinic.ro]

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile despre serviciile stomatologice executate în clinica Family Dental Care Clinic  și articole de interes din domeniu. 

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului [familydentalcareclinic.ro] de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L (denumită în continuare [FAMILY DENTAL CARE CLINIC), nu vă transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

FAMILY DENTAL CARE CLINIC deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea FAMILY DENTAL CARE CLINIC, își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului familydentalcareclinic.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de FAMILY DENTAL CARE CLINIC. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe familydentalcareclinic.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizica sau juridica care vă accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii familydentalcareclinic.ro pentru folosință dumneavoastră personala, fară intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul familydentalcareclinic.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților familydentalcareclinic.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L. FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L nu vă acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L  nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele familydentalcareclinic.ro, preturi, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului familydentalcareclinic.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web familydentalcareclinic.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea familydentalcareclinic.ro nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că vă depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are că scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care vizitează site-ul familydentalcareclinic.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de [FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

FAMILY DENTAL CARE CLINIC S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

0770 832 313

Ai o urgență? Ne poți suna oricând!