Estetica dentară

Pe lângă gama largă de servicii stomatologice oferite, specialiștii noștri acordă în egală măsură o atenție deosebită esteticii dentare. Estetica dentară presupune tratamente specifice care încep cu implantologie, chirurgie dentară, protetică sau ortodonție. După toate acestea, urmează proceduri de perfecționare cum ar fi:

Albirea dentară
Obturații coronare
Obsturații indirecte (incrustații)
Fațete dentare
Implanturi dentare
Alinierea dinților
Tratarea și remodelarea gingiilor

Magia stomatologică are loc

la capitolul de estetică dentară pentru că aici medicii noștri dau posibilitatea pacienților de a-și recăpăta încrederea în ei înșiși, încrederea de a zâmbi mai larg. Conform Academiei Americane de Stomatologie Cosmetică, pacienții ce au urmat un tratament de estetică dentară simt o amplificare a stimei de sine, fiind considerați mai atractivi și de către persoanelor din jurul lor.

Unul dintre beneficiile acestui tip de tratamente este efectul vizibil imediat după procedură, iar impactul acestei perfecțiuni dentare inspiră pacienților o auto-responsabilizare față de igiena lor orală, față de situația fizică a datorii acestora, astfel devenind promotorii adevăratului zâmbet imaculat.