Ce ai spune dacă ai pleca în vacanţă şi ţi-ai rezolva problemele dentare în acelaşi timp?

Apelează cu încredere la Family Dental Care Clinic şi bucură-te de o escapadă binemeritată în Cluj, în timp ce noi îţi punem la dispoziţie servicii stomatologice complete!

Turismul dentar este un curent ce a luat amploare în ultimii ani, iar cu această ocazie echipa Family Dental Care te invită să vizitezi “Oraşul Comoară” al Transilvaniei, în timp ce noi lucrăm la zâmbetul perfect pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna. Şi nu o să-ți vină să crezi, dar toate astea la preţuri mult mai mici decât cele practicate în alte țări din Europa.

Intră în universul Family Dental Care, iar pe lângă o clinică stomatologică dotată cu aparatură ultramodernă, vei descoperi o echipă de medici specialişti atenţi la nevoile tale şi experimentaţi în zâmbete frumoase. Totodată vei beneficia de servicii de înaltă calitate din cadrul pachetelor de turism dentar pe care ţi le punem la dispoziţie, în timp ce tu vei descoperi frumuseţile Clujului!

Haide să ne cunoaştem mai bine şi să îți oferim mai multe detalii despre pachetul de  turism dentar pe care echipa Family Dental Care ţi-l pune la dispoziţie! Contactează-ne şi bucură-te de frumuseţile Clujului cu noul tău zâmbet!

0770 832 313

Ai o urgență? Ne poți suna oricând!